Informacije o cenah in DDV

Vse navedene cene so končne in v €. Pridržujemo si pravico do spremembe cen.

Iskanje rastline

Izdelek lahko poiščete s pomočjo naprednega iskalnika, ki se nahaja v levem delu ekrana. V iskalnik desno zgoraj (simbol povečevala) lahko vpišete poljubno besedo ali del besede oz. imena rastline.

Naročanje

Naročilo izvedete z nakupom preko:

  • e-trgovine
  • po telefonu: 030 382 050
  • ali po e-pošti: prodaja@trajnice-carniola.com

Pošiljanje

Prejeta naročila za sadike odpremimo vsaj enkrat tedensko. S pošiljanjem pričnemo, ko minejo hujše zmrzali oz. skopni sneg. 

Paket lahko pričakujete v treh do petih dneh, na višku sezone (marec, april, maj) se na paket izjemoma čaka tudi približno 14 dni. Ker želimo, da k vam rastline pridejo hitro in v čim boljšem stanju, naročila prejeta do srede zjutraj načeloma odpremimo v tekočem tednu, ostala pa v začetku naslednjega, saj bi se sicer lahko zgodilo, da bi paket čez vikend obtičal na dostavni poti. Izjema je tudi naročilo artiklov, za katere je naveden daljši dobavni rok:

  • do 7 dni, pomeni, da se na sadiko čaka približno 7 dni + pakiranje in dostavni čas,
  • do 30 dni, pomeni, da se na sadiko čaka približno 30 dni + pakiranje in dostavni čas.

Stroški dostave so neglede na velikost oz. težo paketa 5,50 €. Za minimalno naročilo smatramo zneske nad  25 € (pred obračunom stroškov pošiljanja). 

BREZPLAČNO – za rastline prevzete na vrtnariji.

Stroški in plačilo

NE PLAČUJTE V NAPREJ, počakajte uradni račun, saj moramo najprej preveriti zalogo in vas naknadno pozovemo k plačilu na naš TRR (potrdilo naročila, ki ga prejmete takoj po oddanem naročilu, ni račun).

Možno je tudi plačilo ob prevzemu.

V primeru, da pošiljke ne prevzamete na domu, vam dostavna služba General Logistic System, paket pusti ali v paketomatu ali na bližnji bencinski postaji. V zadnjem primeru vam zaračunajo dodaten strošek manipulacije s paketom. Več podatkov: gls-group.eu
Morebitne ugovore, pripombe, zahtevke ali izjave nam lahko posredujete na naslove ali telefon, ki so navedeni v rubriki Kontakti.

Vračilo blaga

Fizične osebe lahko na www.trajnice-carniola.com kupljene izdelke vrnejo, v roku 15 dni po prejemu, na sedež podjetja ali nas o tej želji pisno obvestijo. 
 Vračilu obvezno priložite kopijo računa.
Kupnino vam bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun (le tega morate ob vračilu navesti). Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z vračilom kupljenega, je neposreden strošek vračila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni ali poškodovani, tudi ustrezna odškodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vračilu blaga.

CLOSE

Kategorije izdelkov

Dodaj v košarico