Kontaktne informacije

  • Jurčkova cesta, Ljubljana-Rudnik
  • 030 382 050
  • info@trajnice-carniola.com

Sedež podjetja

  • Trajnice Carniola – gojenje , Matic Sever s.p.
  • Lemeževa ulica 6 (ni isti kot naslov vrtnarije), 1231 Ljubljana, Črnuče
TRR: SI56 1010 0004 6194 693
Banka Koper
Davčna številka: SI48423718
Smo zavezanci za DDV.

Kako do nas?

Trajnice Carniola, Jurčkova cesta, Ljubljana-Rudnik 

klikni SEM ZA ZEMLJEVID

Naslov za navigacijo (Najbližja hišna številka) Jurčkova cesta 199. NA TA NASLOV NIČESAR NE POŠILJAJTE IN NE ZVONITE NA VRATIH!!!
Peljete se čisto do konca ulice in za parkiriščem avtodomov in prikolic zavijete levo na makadamsko cesto ter do konca. Ne zanašajte se na table, ker jih ni. Občina Ljubljana žal ne omogoča legalne označitve naše vrtnarije.

Navodila za pot:
Vrtnarija se nahaja ob nakupovalno industrijski coni Rudnik nasproti nakupovalnega centra Mercator Supernova gledano v smeri proti centru mesta.
S krožišča pred Supernovo zapeljete na Jurčkovo cesto v smeri centra in na prvem izvozu na desni tik za avtobusno postajo zavijete ostro desno, se peljete nazaj v smeri proti Supernovi in na koncu zavijete levo.
AVTOCESTO oz. JUŽNO LJUBLJANSKO OBVOZNICO A1 zapustite na izvozu Ljubljana-Rudnik, zavijete v industrijsko cono Rudnik, peljete mimo trgovine Rutar na krožišče pred nakupovalnim centrom Supernova in ga zapustite na tretjem izvozu, ki vas pripelje na Jurčkovo cesto. Za nadaljnja navodila glejte odstavek zgoraj.

ZEMLJEVID https://goo.gl/maps/2FBXR5DaynXnSHJG9

Kontaktirajte nas

CLOSE

Kategorije izdelkov

Dodaj v košarico