499,00

SODOBEN VRT vsebuje enostavno a vizualno učinkovito betonsko ogrodje, ki ustvarja zanimivo igro med neživimi in živimi gradniki. Enostavni sklopi senčnih in polsenčnih rastlin pod drevesnimi krošnjami popolnoma pokrivajo tla in nadomeščajo trato, ki v primerjavi z vključenimi rastlinami zahteva veliko več vzdrževanja in je manj ekološka. Tak vrt se lepo poda sodobni arhitekturi, saj jo z bogato zasedbo rastlin uravnoteži in ustvarja prijetno okolje za bivanje na prostem tudi v najbolj vročih poletjih. Za vse tiste, ki želite živeti “moderno” a ne dolgočasno, izčiščeno življenje, predvsem pa želite, da je vrt v užitek in ne garanje.

KAJ JE TA NAČRT?
Ta tip načrta je ugodnejša v naprej izdelana različica, ki jo v obliki pdf dokumenta po e-pošti dobite takoj po plačilu predračuna. V ceno načrta je všteta ura svetovanja v naši pisarni. Slednja je namenjena temu, da po vašem dejanskem tlorisu in vaših potrebah ter željah prilagodimo izhodiščni načrt. Gre torej za cenovno ugodno in hitro rešitev vaše potrebe po novem vrtu ali prenovi obstoječega.

Vse kar je izven tega obsega svetovanja (več ur dela za prilagoditve, kilometrina, če želite, da se mi oglasimo pri vas, drugi dodatki, razširitve vsebine …), se doplača. Za te dodatne storitve nam pišite in pripravili vam bomo ponudbo.

KAJ VSEBUJE NAČRT?

  • Tloris,
  • kotiranje najpomembnejših elementov,
  • zasaditveni načrt,
  • popis rastlin in slikovna predstavitev,
  • slikovna predstavitev idej za posamezne elemente.

Vam je všeč ta ideja, bi pa vseeno želeli celosten individualen pristop? Pišite nam na info@trajnice-carniola.com

Šifra: 202303092 Kategorija:

Related Products